Ondersteunde apparaten

Hieronder staat een lijst met apparaten die op het moment van publicatie van deze gebruikershandleiding ondersteund worden door de OneTouch Reveal®-webapplicatie. U kunt gegevens overdragen vanaf al deze apparaten en instructie voor verbinding worden in de tabel gegeven. Deze tabel dient tevens als referentie voor de beschikbare mogelijkheden en functies van elk ondersteund apparaat.

Apparaat Trends genereren Apparaat wissen Tijd synchroniseren Datums in de toekomst zoeken Tegenstrijdige datums zoeken Mac Instructies voor verbinding
OneTouch Ultra Plus Reflect X X X X X X Uitschakelen; vervolgens verbinding maken.
OneTouch Verio Reflect® X X X X X X Uitschakelen; vervolgens verbinding maken.
OneTouch Select Plus Flex® X X X X X X Uitschakelen; vervolgens verbinding maken.
OneTouch Select® Plus X X X X X X Uitschakelen; vervolgens verbinding maken.
OneTouch Verio Flex® X X X X X X Uitschakelen; vervolgens verbinding maken.
OneTouch Verio IQ® X X X X X X Uitschakelen; vervolgens verbinding maken.
OneTouch Verio® X X X X X X Uitschakelen; vervolgens verbinding maken.

Systeemvereisten

Om de OneTouch Reveal®-webapplicatie te gebruiken moet de snelheid van uw internetverbinding van uw computer 256 KB/s of sneller zijn (hogesnelheids- of breedbandinternetverbinding). Uw computer moet ook aan de onderstaande eisen voldoen. Voor apparaten die niet worden vermeld, raadpleegt u de informatie die u heeft gekregen van de fabrikant van uw apparaat.

Hardwarevereisten

Softwarevereisten

Het volgende moet op uw computer geïnstalleerd zijn:

Het volgende moet geïnstalleerd zijn om gegevens van het apparaat van de patiënt over te dragen: